Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizi hayranlarını endişelendiren iddialar!

Baht Oyunu dizi hayranlarını endişelendiren iddialar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Baht Oyunu, hikayesi ile büyük ilgi çeken bir dizi oldu. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı…

Hikayesi çok başarılı olan ve başrol oyuncularının da iyi uyum sağladığı dizinin reytingleri beklentilerin altında geliyor… Kanal D, Aşkın Tarifi dizisini yayından kaldırma kararı alınca Baht Oyunu dizi hayranları da bu durumdan büyük rahatsızlık duydu.

Yaz dönemi bitmek üzere ve Eylül ayı ile birlikte iddialı diziler ekranda yer almaya başlayacak. Bu durumda Salı günleri Baht Oyunu’nun rekabet etmesi çok kolay olmayacaktır. Kanal D’nin ilk adım olarak gün değişikliği yapabileceği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak şimdilik böyle bir durum yok.

Baht Oyunu sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturmayı başaran bir dizi konumunda… Hikayenin başarılı gidişatının yanı sıra izleyicilerin güçlü destekleri de dizinin bir süre sorun yaşamamasını sağlayacaktır.

Ancak iddialı diziler ekranda yer almaya başladıkça reytinglerin durumu büyük önem taşıyor. Baht Oyunu dizisi için Eylül ayı sıkıntıların ortaya net bir şekilde çıktığı bir dönem olabilir.

Baht Oyunu 11. Bölüm 2. fragmanı da yayınlandı! Bora ve Ada’nın yumrukları konuşuyor! Ada, Bora’nın kendisinden özür dilemesini beklerken Bora’dan beklediği hamle gelmez. Ancak ikilinin boks yapması, yakınlaşmaları neden olur. Nergis ve Zafer, ortak bir plan kurarken, Ada ve Tuğçe şirkete gizlice girmeye çalışıyor.

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!