Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisi reytinglerde Ada Masalı’nı tüm kategorilerde geçti!

Baht Oyunu dizisi reytinglerde Ada Masalı’nı tüm kategorilerde geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamları yayınlanan iki dizi bulunuyor. Bunlardan birisi Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu, diğeri ise Star TV’de yayınlanan Ada Masalı…

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı Baht Oyunu dizisi uzun bir süre sonra tüm kategorilerde rakibini geçmeyi başardı. Aslında sezona iki dizi de benzer tarihte başladı ve Ada Masalı hep öndeydi. Ancak adım adım Baht Oyunu dizisi ilgiyi üzerine çekti ve iyi reytingler aldı.

Yaz döneminde izleyici sayısı az oluyor ve reytingler de ortalamanın altında seyrediyor. Her iki dizi de ortalamanın altında oranlar elde etti. Ancak sıralama bakımında Baht Oyuncu, tüm kişiler kategorisinde günü ikinci sırada tamamladı. AB’de günü beşinci bitiren Baht Oyunu, ABC1’de ise üçüncülük elde etti.

Baht Oyunu dizi reyting oranları ile tüm kategorilerde rakibini geçti. Dizinin 17 Ağustos’taki 9. bölüm fragmanı eğlenceli anların yaşanacağını gösteriyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi de Star TV ekranında yayınlanıyor. Son dönemde izleyici ilgisinin azalması bir türlü durdurulamadı. Dizi reyting kaybetmeye devam ediyor.

Ada Masalı dün akşam yayınlanan bölümüyle tüm kişiler kategorisinde dördüncü sırayı elde etti. AB ve ABC1 kategorilerinde ise dizi günü altıncı olarak tamamladı.

Ada Masalı dizisinin 17 Ağustos’ta ekrana gelecek 9. yeni bölümünden yeni görüntüler de yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.