Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisi yaz neşesi arayanları bekliyor!

Baht Oyunu dizisi yaz neşesi arayanları bekliyor!

tarafından ker_def

Baht Oyunu dizisinden hem fragman yayınlandı hem de setten fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz uyumu da hayranları daha çok meraklandırdı. Dizinin sloganı olarak şu mesaj öne çıkartılıyor: “Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…” Peki hep böyle midir?

Kanal D’nin ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’nun ilk tanıtımı görücüye çıktı. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana yaz neşesi getirecek olan ‘Baht Oyunu’nun ilk tanıtımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Baht Oyunu dizisi yaz neşesi arayanları bekliyor! 9

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu dizisi yaz neşesi arayanları bekliyor! 10

ADA GERÇEK AŞKIN PEŞİNDE!

Senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.

‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Baht Oyunu dizisi yaz neşesi arayanları bekliyor! 11

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

‘Baht Oyunu’, yakında Kanal D’de….