Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu dizisin sosyal medyada ne kadar çok gündem olursa, ekip o kadar çok motive oluyor!

Baht Oyunu dizisin sosyal medyada ne kadar çok gündem olursa, ekip o kadar çok motive oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baht Oyunu dizisinde Bora karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, son dönemde sosyal medyada bir hayli öne çıkan isimlerin başında geliyor.

Hekimoğlu dizisi ile kariyerinde çok iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, bu sayede yaz ekranında ilk başrolünde yer almanın keyfini de sürüyor. Baht Oyunu dizisi ile kariyerinde başrol heyecanı da yaşayan oyuncu, Cemre Baysel ile de çok iyi bir dizi çifti oldu. Sosyal medyada Bora ile Ada karakterlerine yönelik olarak da çok olumlu yorumlar var.

Hayranlarının kendileri hakkındaki paylaşımlarını takip ettiğini ifade eden Aytaç Şaşmaz, onların güzel yorumlarının sette de motivasyonlarını artırdığını söyledi… Bir dergi çekimi sırasında TV100’e konuşan Aytaç Şaşmaz, yoğun çalışmasına rağmen halinden çok memnun.

Oyuncu, sosyal medyada hayranlarından gelen olumlu yorumlardan da son derece memnun. Son dönemde Baht Oyunu dizisi de sosyal medyayı en çok etkileyen projelerin başında bulunuyor.

Şaşmaz, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bunun karşılığı da onların o güzel yorumları. Onlar tarafından güzel karşılanmak, güzel yorumlar almak, arkamızda olmaları muazzam bir duygu. O yüzden çok mutluyuz. Tabii ki hissediyorduk, böyle karşılığını alınca da çok daha mutlu oluyoruz. Biz de daha çok vermeye çalışıyoruz. Karşılıklı bir sevgi bütünlüğü var” açıklamasını yaptı.

1 senedir dublaj da yaptığını anlatan oyuncu, kendisini yetiştirmeye çaba harcadığını da sözlerine ekledi.