Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ekranında kötü başlayan ama başarıyı farkıyla yakalayan yaz dizisi!

Kanal D ekranında kötü başlayan ama başarıyı farkıyla yakalayan yaz dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri arasında bazıları öne çıkmaya başladı. Bu yapımlardan birisi de Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Baht Oyunu isimli romantik komedi yapımı oldu.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk başladığı günden bu yana büyük bir gelişim gösterdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. İlk iki bölümü ile reytinglerde düşük sonuçlar alan dizinin tutup tutmayacağı belirsizdi.

Ancak ortaya Cemre Baysel faktörü çıktı. En son Sol Yanım dizisinde Biricik karakteri ile çok iyi performans sergileyen oyuncu, adeta romantik komedi dizisi Baht Oyunu’nu da kurtaran kişi oldu.

Kanal D ekranında kötü başlayan ama başarıyı farkıyla yakalayan yaz dizisi! 7

Cemre Baysel başarılı oyunculuk performansı ile göz doldururken, hayranları da oyuncuya sosyal medyadan büyük destek sunuyor. Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin de uyum yakalaması başarıda önemli bir faktör oldu.

Aytaç Şaşmaz, şimdiye kadar yan rollerde yer alan isimlerden birisiydi. En son Hekimoğlu dizisinde Emre karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, sonrasında ise Baht Oyunu ile ilk başrol teklifini de almış oldu.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin sürüklediği Baht Oyunu, setteki neşeli ve enerji dolu ekibiyle de farkını ortaya koymaya başladı

Dizinin son iki bölümünün reytinglerinin iyi gelmesi önemli bir adım oldu. Dizi hayranları Baht Oyunu için çok olumlu yorumlar yaparak sosyal medyada daha geniş kitlelere ulaşmasını da sağladı.

Dizinin salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olması ve Ada Masalı’nı önemli bir farkla geçmesi de başarının kanıtı olarak görülüyor.

Baht Oyunu, reyting noktasında kötü başlayan ama hikayesi ve oyunculuk performansları ile yaz ekranının en sevilen dizilerinden birisi olmayı başardı ve yoluna da artık emin adımlarla devam ediyor.