Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde beklenmedik ayrılık kararı!

Baht Oyunu dizisinde beklenmedik ayrılık kararı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’nun yeni bölümünde Rüzgar, Tuğçe ile ayrılık kararı alarak herkesi fazlası ile şaşırtacak. Hatasını anlayan Ada’nın peşine düşüyor.

Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Baht Oyunu dizisinin yeni bölümünü hayranlar büyük bir merakla bekliyor. Dizide Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisi başrolde bulunuyor. Reytinglerinin bir türlü artmaması nedeniyle Eylül ayında sıkıntı yaşaması beklenen dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler bulacaksınız.

Ada ve Bora arasında ipler iyice gerilmişken sürpriz bir durum ortaya çıkıyor. Ada’nın değerini anlayan Rüzgar, Tuğçe ile ilişkisine nokta koyup Ada’ya geri dönmeye karar veriyor.

Tam da Rüzgar’dan vazgeçmişken bu gelişme ile şaşkınlığa uğrayan Ada, Rüzgar’ın pes etmeyeceğini anlayınca farklı bir çareye baş vuruyor. Gerçeklerin açığa çıkmasından korkan Ada, Rüzgar ve Tuğçe’yi barıştırmak için Bora’yı da yanına alıp harekete geçiyor.

Baht Oyunu yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de…