Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz, Elkızı dizisinde sete gecikmeli çıktı!

İsmail Ege Şaşmaz, Elkızı dizisinde sete gecikmeli çıktı!

tarafından ker_def

Muğla’da önceki hafta sete çıkan Elkızı dizisinden ilk fragman da yayınlandı. Dizinin hayranları heyecanla gelişmeleri bekliyor. İlk fragmanda sadece Sevda Erginci vardı. Diğer başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz ise ekibe 1 hafta sonra katıldı. Ünlü oyuncunun dizideki sahnelerinin çekimlerine başladığı da ortaya çıktı.

Fox TV ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen dizi setinden yeni fotoğraflar geldi.. Yoğun bir tempoda Muğla’nın Ula bölgesinde çekilen dizi güçlü bir dram hikayesi olarak öne çıkacak.

Fox TV’den yapılan açıklamada Elkızı dizisinin yakında ekran yolculuğuna başlayacağı duyuruldu. Ancak ne zaman ilk bölümün yayınlanacağı konusunda net bir bilgi henüz gelmedi.

İsmail Ege Şaşmaz, Elkızı dizisinde sete gecikmeli çıktı! 8

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk tanıtımı ile de dikkat çeken Elkızı, şimdiden merak konusu oldu. Sevda Erginci ilk görüntülerdeki performansı ile hayranlarına bir hayli meraklandırdı. İyi bir dizinin geldiğinin işaretleri de bu fragmanda yer aldı. Dizinin hikayesi de çok merak ediliyor. Elkızı; çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

İsmail Ege Şaşmaz, Elkızı dizisinde sete gecikmeli çıktı! 9

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Elkızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Elkızı, yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.