Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinin çekimlerinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel şirinlik saçıyor!

Baht Oyunu dizisinin çekimlerinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel şirinlik saçıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Baht Oyunu dizisinin çekimlerinden ilk kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Hekimoğlu dizisinden ayrılan Aytaç Şaşmaz ile, en son Sol Yanım dizisinde izlediğimiz Cemre Baysel, başrolde buluştu.

İki genç oyuncunun birbirlerine çok iyi uyum sağladıkları görüntülere yansıdı. İkilinin sempatik halleri de kamera arkası görüntülerini anlamlı kılıyor… Sette hem yoğun hem de eğlenceli bir tempo olduğunu aşağıdaki videodan görebilirsiniz. Oyuncular çekimler sırasında işlerini ciddiyetle yapıyor ama sahne çekimleri bitince de eğlenceli anlar yaşıyor..

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı net olarak paylaşılmadı…

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yanı sıra dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor: İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli.

İşte Baht Oyunu dizisinin kamera arkası görüntüleri…