Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen’den sevindiren haber! Yoğun bakımdan çıktı!

Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen’den sevindiren haber! Yoğun bakımdan çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Burak Sergen’den iyi haber geldi. Oyuncunun yoğun bakımdan çıktığı, normal odaya alındığı duyuruldu.

Hürriyet’in Kelebek ekinde yazan habere göre Burak Sergen, Sadakatsiz’in yarın yayınlanacak bölümüne videoyla katılacak, rol gereği ailesiyle görüntülü bir görüşme yapacak. Burak Sergen’in nişanlısı Nihan Ünsal, oyuncunun arada solunum sıkıntısı çektiğini ancak genel olarak durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yoğun bakıma alınan Burak Sergen, bir süre sonra daha iyi nefes alabilmesi için entübe edilmişti. Tedavisi süren oyuncu ile ilgili gelen son haber ise herkesi sevindirdi.

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den sevindiren haber! Yoğun bakımdan çıktı! 1

Usta oyuncunun oğlu Cansın Sergen, babasının son durumuyla ilgili bilgiyi geçen hafta instagram hesabından vermişti. Cansın Sergen, “Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı, en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor” açıklamasını yapmıştı.

Burak Sergen, haliyle haftalardır Sadakatsiz dizisinde görünmüyor. Oyuncunun canlandırdığı Haluk karakteri de senaryo gereği rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştı.

Şimdi sevenleri Burak Sergen’in bir an önce setlere dönebilecek gücü toplamasını bekliyor.