Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Baht Oyunu’ dizisinin çiçeği burnunda aşıklarından film karesi gibi pozlar!..

‘Baht Oyunu’ dizisinin çiçeği burnunda aşıklarından film karesi gibi pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin yaz sezonundan yeni sezona taşınan ‘Baht Oyunu’ dizisi, konusu kadar başrol oyuncularının yaşadığı aşkla da adından söz ettiriyor. Dizide ‘Ada’ karakterini canlandıran Cemre Baysel ile ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz’ın dizi setinde başlayan arkadaşlığı zamanla aşka dönüştü.

Ekranda romantik komedi fırtınası estiren ve eğlenceli maceralarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen ‘Baht Oyunu’nun ikilisi ‘Ada’ ve ‘Bora’ya ilgi oldukça yoğun. İkili gerçek hayatta haklarında merak edilenleri Alem Dergisi’ne anlattı. Dergiye çok özel pozlar veren çift, samimi açıklamalarda bulundu.

‘Baht Oyunu’ dizisinin çiçeği burnunda aşıklarından film karesi gibi pozlar!.. 9

Ünlü çift röportajda birbirine övgüler yağdırdı; Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz için, “Anlatamayacağım güzellikte bir kalbi var. Her zaman iyi niyetli, güler yüzlü ve umutlu” derken, Aytaç Şaşmaz ise sevgilisi hakkındaki düşüncelerini, “Cemre benim bu hayatta tanıdığım en saf ve temiz enerjili insan” cümlesiyle ifade etti.

‘Baht Oyunu’ dizisinin çiçeği burnunda aşıklarından film karesi gibi pozlar!.. 10

‘Şu an hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?’ sorusuna Cemra Baysel, “Şu an hayatımın yeni bir dönemindeyim. Attığım her adım sonraki başlangıçların habercisi. Enerjimin ve isteğimin en uç noktasındayım. Sonsuz olması için de çok çalışıyorum” cevabını verdi.  Aytaç Şaşmaz ise soruyu; “Her şey yolunda. Kendimi geliştirdiğim ve en iyi şekilde yansıttığımı düşündüğüm, en huzurlu dönemimdeyim” şeklinde yanıtladı.

Peki çift çekim dışındaki günlerini nasıl değerlendiriyor; Cemra Baysel, o hafta halletmesi gereken işleri yoksa eğer, evde vakit geçirmeyi seviyor. Oyuncu hislerini; “Evde olmayı çok seviyorum. Yemek yapıyorum, resim çiziyorum, uyuyorum. Evde yaptığım her şey kendimi iyi hissettiriyor. Kalabalıklardan uzak, güvende ve huzurlu” olarak şeklinde ifade ediyor.  Aytaç Şaşmaz da partneri gibi, çok yoğun bir iş temposunda olduğu için kalan zamanımı dinlenmekle ve sporla geçirdiğini söylüyor.

‘Baht Oyunu’ dizisinin çiçeği burnunda aşıklarından film karesi gibi pozlar!.. 11

Çift, ‘Değişikliğe açık mısın yoksa kolay kolay alışkanlıklarından vazgeçemeyenlerden misin?” sorusunu ise şu şekilde yanıtladı;  Cemre Baysel “Her zaman her değişikliğe açık değilim. Bazen bazı şeylere fırsat veririm, değerlendirmemi yapar ona göre hareket ederim” ifadesini kullandı.

Aytaç Şaşmaz ise; “Yaş aldıkça hayata başka bir pencereden bakmaya başlıyorsun. Zaman geçtikçe fikirlerim de bakış açım da değişiyor. O yüzden değişikliklere açığım diyebilirim” dedi.