Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erdal Beşikçioğlu, iddialı bir yapımla beyaz perdede yer almaya hazırlanıyor!…

Erdal Beşikçioğlu, iddialı bir yapımla beyaz perdede yer almaya hazırlanıyor!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Star TV ekranında yayınlanan dram dizisi ‘Kağıt Ev’de rol alan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizinin erken final yapması ile hayranlarını üzmüştü. Şimdilerde, ‘Gain’ isimli dijital platformda yayınlanacak olan ‘Hamlet’ dizisi için çalışmalarını sürdüren oyuncu aynı zamanda tiyatro sahnesinde hayranları ile buluşuyor.

Usta aktör yeni bir sinema filmi projesi için gelen teklifi kabul etti. “Acıların Kadını” olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in hayatı film oluyor. Filmde, Serenay Sarıkaya’nın yoğun iş temposundan dolayı ayrılmak zorunda kaldığı Bergen rolünü Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Erdal Beşikçioğlu ise filmde, Bergen’in uzun süre aşk yaşadığı, yüzüne kezzap atıp ardından da yaşamına son verdiği eşi Halis Serbest’e hayat verecek.

Erdal Beşikçioğlu, iddialı bir yapımla beyaz perdede yer almaya hazırlanıyor!... 7

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı filmde Bergen’in hikayesi, aile fertlerinin dayanışmasıyla, bedensel ve ruhsal haysiyeti gözeterek yazıldı. Bu filmde Bergen sadece kurban değil, müzisyen kudretiyle öne çıkan bir kahraman olacak.

Yakın zamanda Adana’da sete çıkacak yapım için gelen teklifi kabul eden Erdal Beşikçioğlu, çalışmalara hemen başladı. Oynadığı her projede adından söz ettiren Beşikçioğlu, Bergen hakkında yazılan kitabı, o dönem çıkan haberleri ve video’ları izleyerek, rolüne çalışıyor.