Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu izleyicileri bu habere çok üzülecek!

Baht Oyunu izleyicileri bu habere çok üzülecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun en başarılı yapımlarından biri olan Baht Oyunu, ilk haftalarda reytinglerde istediği sonucu alamasa da hızla yükselişini sürdürüyor. Hem reytinglerde hem de sosyal medyada her hafta yükseliş gösteren diziden kötü bir haber geldi.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi Baht Oyunu, son olarak beşinci bölümüyle ekrana geldi. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı dizi yeni bölümüyle de çok iyi reyting elde etti.

Reytinglerde de üst sıralarda yer alan dizi, sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle günün en çok konuşulan konuları arasında ilk sıraya yerleşti.

Baht Oyunu izleyicileri bu habere çok üzülecek! 7

Baht Oyunu aynı akşam Star TV’de ekrana gelen en büyük rakibi Ada Masalı’na karşı da gücünü gösterdi. Aynı akşam ilk bölümleri yayınlanan iki diziden Ada Masalı daha ilk haftadan fırtına gibi esmiş, Baht Oyununu çok geride bırakmıştı. Ancak Baht Oyunu birkaç hafta içinde kendini toparladı ve Ada Masalı’na çok ciddi bir rakip oldu.

Baht Oyunu’ndan gelen kötü haber ise dizinin bir hafta yayınına ara verecek olması. Dizi, bayram tatili sebebiyle bir hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Baht Oyunu’nun yeni bölümü 27 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak.

Baht Oyunu 13 Temmuz Salı günü yayınlanan 5. bölümünde Ada ve Rüzgar, geçmişte yaptıkları evlilik sırlarının ortaya çıkması tehlikesi karşısında mecburen işbirliği yapmak zorunda kaldılar. Bora yeni içerikler için konu ararken Ada beyaz evlilik fikrini ortaya atar. Bora, Ada’nın fikrini çok beğenir ve hem Tuğçe’den hem Ada’dan bir yazı dizisi hazırlamalarını ister. Tuğçe, Ada’yı metni yazmaması konusunda uyarır ancak Ada ona meydan okur.

Bu arada Baht Oyunu’nun 6. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Baht Oyunu’nun 6. bölümü 27 Temmuz Salı akşamı Kanal D’de yayınlanacak.