Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı Kurban özel bölüm çekimlerinin kamera arkasından renkli anlar!

Gönül Dağı Kurban özel bölüm çekimlerinin kamera arkasından renkli anlar!

tarafından ker_def

Her bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyen TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, Anadolu bozkırında geçen sıcak ve samimi insan hikayeleriyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun üstün performanslarıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon boyunca çetin kış şartlarına, pandemi önlemlerine rağmen geceli gündüzlü özveriyle çalışan sanatçılar ve kamera arkası ekip büyük Gönül Dağı ailesinin ayrılmaz birer ferdi oldular.

Yapımcı Ferhat Eşsiz’in hiç yalnız bırakmadığı, başta yönetmen Yahya Samancı olmak üzere tüm kamera arkası ekibin oyuncu arkadaşlarıyla kenetlenerek çalıştığı dizi çekilirken ilginç anlar da yaşanıyor. Gönül Dağı’nın Kurban Bayramı’nda 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek Gönül Dağı “Kurban” özel bölümü çekilirken de keyifli ve eğlenceli saatler geçiren, espriler yapan oyuncular, zaman zaman kamera arkasına geçti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gönül Dağı Kurban özel bölüm çekimlerinin kamera arkasından renkli anlar! 22

Gönül Dağı “Kurban”da maceralı evlilik öyküsü anlatılan Cemile (Nazlı Pınar Kaya) ve Veysel (Semih Ertürk) düğün sahnesi sonrası kamera arkasına geçerek ekip arkadaşlarına sürpriz yaptı.

Gönül Dağı Kurban özel bölüm çekimlerinin kamera arkasından renkli anlar! 22

Düğüncü Muammer (Ali Düşenkalkar) ise esprileriyle ekibi gülmekten kırıp geçirdi. Günşıl (Gülhan Tekin), Zahide (Ecem Özkaya) ve Ağıtçı Hüseyin (Erdal Cindoruk) ise yaptıkları şakalarla bu özel bölümde de setin eğlence kaynağı oldular.

Gönül Dağı Kurban özel bölüm çekimlerinin kamera arkasından renkli anlar! 24

TRT 1 izleyicilerinin bayram neşesi, eğlence kaynağı olacak Gönül Dağı “Kurban”ın yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerini üstlendiği Gönül Dağı “Kurban”da, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Zerrin Sümer, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli …