Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret’in finali fırtınalar estirecek! Son bölüm fragmanı yayında!

Kefaret’in finali fırtınalar estirecek! Son bölüm fragmanı yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanan Kefaret dizisi adım adım finale yaklaşıyor. Kötü giden reytingleriyle uzun bir süre dayanan dizi hakkında final kararı kısa süre önce verilmişti. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı dizinin final bölümü 29 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak.

25 Film tarafından Fox TV için çekilen dizi, Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur gibi usta oyuncuları ve kimi zaman gülümseten kimi zaman ağlatan kimi zaman da heyecanlandıran sahneleriyle 34. bölüme kadar geldi. Usta oyuncularına ve sağlam hikayesine rağmen reytinglerde kötü giden Kefaret’in ipi en sonunda birkaç gün önce çekildi.

Yapım şirketi ve kanal, aldığı ortak kararla Kefaret dizisinin final yapmasına karar verdi. Kefaret 29 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak 35. bölümüyle ekranlara veda edecek. Bu arada final bölümünün fragmanı yayınlandı.

Kefaret’in final bölümü fragmanı dizinin çok heyecanlı bir şekilde sonlanacağının da kanıtı oldu. Tanıtımda Zeynep’in hamile olduğunu, Meltem’in hapse girdiğini, Arzu’nun da çok ağır hasta olduğunu görüyoruz. Fragmanın son sahnesinde ise Arzu’ya Sinan’la ilgili kötü bir haber geldiğinin ipuçları veriliyor.

Hikayesi ve kurgusu çok başarılı şekilde ilerleyen ve bu şekilde ayakta kalmayı başaran Kefaret dizisinin ikinci sezonunun olmayacağı yaz döneminde ekranda olması ile anlaşılmıştı.

Kefaret dizisinin final bölümü 29 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00’de Fox TV’de.