Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu’ndan geriye Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz uyumu kalacak!

Baht Oyunu’ndan geriye Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz uyumu kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Baht Oyunu dizisi eğlenceli hikayesi ile yaz döneminde öne çıktı. Eylül ayı itibariyle kış dönemi dizilerinin başlaması Baht Oyunu’nun reytinglerde gerilemesine neden oldu.

Kanal D’nin 17. bölümü final olarak duyurduğu dizinin hayranları hala isyanda… Sosyal medyada bu kadar iyi bir dizinin neden bitirildiği yönünde yorumlar görebilirsiniz. Özellikle de Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisini birbirlerine çok yakıştıran dizi hayranları, onların uyumunun hep hatırlanacağını belirtiyor.

Dizide tanışan ve sette başladıkları arkadaşlığı aşka dönüştüren ikili Baht Oyunu sayesinde özel hayatlarında da önemli bir adım atmış oldu. 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 17. bölüm ile birlikte dizi final yapacak.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Bayse ikilisi yine hayranlarının karşısına birlikte çıkmaya devam edecek. Ayrıca iki ünlü oyuncunun Baht Oyunu dizisindeki partnerlikleri de akıllara yazıldı.

Dizinin finalinde neler olacak? Bora ve Ada evlenecek mi? Ada, Bora’ya evli olduğunu itiraf edince kıyamet kopuyor. Bora, Ada’ya karşı sert davranıyor. Ada, aşkını ve Bora’yı geri kazanabilecek mi?

Baht Oyunu final bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.