Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV final kararı aldığı dizide bir değişiklik daha yaptı!

Show TV final kararı aldığı dizide bir değişiklik daha yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak ifade edilen İçimizden Biri dizisi ne yazık ki, bu iddiasını reytinglerle kanıtlayamadı. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin finaline karar verildi.

Düşük gelen reytingler sonrasında önce pazar akşamlarından salı günlerine çekilen dizi, ne yazık ki yeni gününde de düşük reytingler almaya devam etti. Bu durumun ardından Show TV tarafından altıncı bölüm final olarak kararlaştırıldı. Muğla’da çekimleri devam eden İçimizden Biri’nin eğlenceli hikayesinden geriye sadece 2 bölüm kaldı.

Özge Yağız’ın Sol Yanım’dan sonra bir kez daha kısa süren bir projede başrolde yer alması dikkatleri çekiyor. Yemin dizisi ile parlayan oyuncu, ne yazık ki sonraki iki projesinde şanssızlıklar yaşadı. Bora Akkaş ise farklı bir karakter ile izleyici karşısına geçti ve yeni bir tecrübe daha yaşadı.

İçimizden Biri dizisinin final kararının yanı sıra beşinci bölüm için bir başka karar daha alındı. Dizinin yayın saati de değiştirildi. Daha önce 12 Ekim Salı günü saat 20.00’da yayınlanacağı belirtilen yeni bölümün saati 21.45 olarak revize edildi. Bu da gösteriyor ki, Show TV diziyi gözden çıkartmış ve son iki bölüm de formalite icabı ekranda yerini alacak.

İçimizden Biri hayranları yaşanan bu gelişmelerden rahatsız.Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin gün değiştirebileceği belirtiliyor ama reyting rakamlarının çok düşük gelmesi bu adımın da bir sonuç vermeyeceğini gösteriyor.

İşte İçimizden Biri dizisinin 5. bölümünden yeni fragman: