Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun yıldızları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı özleyenlere müjde!

Baht Oyunu’nun yıldızları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı özleyenlere müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz dizisi Baht Oyunu bitti ama yıldızları Cemre Baysel’le Aytaç Şaşmaz birlikteliği unutulmadı. Dizide partner olan ve birlikteliklerini gerçek hayatlarına da taşıyan Baysel ve Şaşmaz’ı yeniden birlikte görmek isteyenlere çok güzel bir haberimiz var.

Baht Oyunu’nun yıldızları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz cumartesi akşamı Kanal D’de yayınlanan Şarkılar Seni Söyler programına konuk oluyor. İki yıldız oyuncu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla gerçekleşen programda çok sevdikleri şarkıları seslendirecek. Programa ayrıca Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem de konuk olacak.

ARC Film tarafından çekilen Baht Oyunu’nun ilk bölümü 15 Haziran’da Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmuştu. Dizi ilk bölümünden itibaren çok tutmuş, baş karakterler olan Ada ve Bora çok sevilen bir çift olmuştu. Baht Oyunu Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın da kariyerinde çok önemli bir basamak oldu.

Baht Oyunu’nun yıldızları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı özleyenlere müjde! 7

Baht Oyunu, çok başarılı geçen bir yaz sezonunun ardından 17. bölümde final yaptı. Ancak başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hala unutulmadı. Hayranları şimdi bu iki oyuncunun yeni projelerini dört gözle bekliyor.

Aytaç Şaşmaz yeni projesini belirledi. Yakışıklı oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak. Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak. Aytaç Şaşmaz’ın adı Namık Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan İntibah dizisiyle de anılıyor.

Cemre Baysel ise hala dinleniyor. Yeni bir dizide rol almak yerine güzel oyuncu YouTube kanalı açtı. Ünlü oyuncu artık çeşitli içeriklerden oluşan YouTube videolarıyla da hayranlarıyla buluşacak. Öte yandan Baysel’e yeni teklifler geldiği, güzel oyuncunun bu teklifleri değerlendirdiği belirtiliyor.