Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu en çok eğlendiği partneriyle poz verdi!

Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu en çok eğlendiği partneriyle poz verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay —ATV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin ardından çok geçmeden yine iddialı bir yapım olan Üç Kuruş dizisiyle izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu, dizinin çekimlerinden arta kalan zamanını kızı Ada ile birlikte geçirmekten büyük zevk alıyor.

Roman mahallesinde geçen hikayesiyle ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde Roman mafya lideri ‘Kartal’ karakterine hayat veren oyuncu, kızıyla yaptığı eğlenceli aktiviteleri de instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenen Uraz Kaygılaroğlu, 2017 yılında baba oldu. Çiftin yolları 2019 yılında ayrıldı. Oyuncu 4 yaşındaki kızı Ada ile bazen mutfakta yemek yaparken bazen de sokakta resim yaparken hayranlarının karşısına çıkıyor.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu en çok eğlendiği partneriyle poz verdi! 10

Yetenekli oyuncu bu defa da kızıyla birlikte fotoğrafçı Jiyan Kızılboğa’nın objektifine birbirinden eğlenceli pozlar verdi. Uraz Kaygılaroğlu’nun kızıyla birlikte verdiği birbirinden özel pozlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu en çok eğlendiği partneriyle poz verdi! 11

Oyuncunun paylaşımlarına, kızı ile birlikte sık sık bir araya geldiği ve iyi arkadaş olduğu eski eşi Melis İşiten de ‘Kalbim’ yorumunu yaptı.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu en çok eğlendiği partneriyle poz verdi! 12

Baba kızın eğlenceli görüntüleri Uraz Kaygılaroğlu’nun takipçilerinden ‘Dünyanın en tatlı babası ve kızı’, Gördüğüm en iyi baba kız’ şeklinde pek çok yorum aldı.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu en çok eğlendiği partneriyle poz verdi! 13