Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel ödül aldı ama oyuncu arkadaşı Edip Tepeli ödülü başka bir isme layık gördü!

Öykü Karayel ödül aldı ama oyuncu arkadaşı Edip Tepeli ödülü başka bir isme layık gördü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Akın Akınözü ve Sarp Apak ile baş rolü paylaşan Öykü Karayel  GQ Men Of The Year 2021’de Yılın Kadını Ödülü’ne layık görüldü.

Bu yıl Netflix’de yayınlanan Bir Başkadır adlı dizide canlandırdığı ‘Meryem’ karakteriyle de adından söz ettiren Öykü Karayel ödül mutluluğunu instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Ancak oyuncunun paylaşımına bir başka oyuncu arkadaşı Edip Tepeli tarafından öyle bir yorum yapıldı ki, Öykü Karayel’in takipçileri kısa bir şaşkınlık yaşadı.

Öykü Karayel ödül aldı ama oyuncu arkadaşı Edip Tepeli ödülü başka bir isme layık gördü! 8

Yeni sezonda ATV’nin iddialı dizisi Destan’da Ebru Şahin ile birlikte rol alan ve dizide ‘Batuga’ karakterini canlandıran Edip Tepeli, oyuncunun paylaşımının altına “Müjgân varken biraz abartı olmuş ama fena değilsin sen de…” yorumunu yaptı.

Öykü Karayel ödül aldı ama oyuncu arkadaşı Edip Tepeli ödülü başka bir isme layık gördü! 9

Bu yorumun üzerine ÖyküKarayel hayranları ‘Müjgan kim’ sorusuna cevap aradı. Kısa bir süre sonra Edip Tepeli’nin kendi kızı ‘Müjgan’ı kastettiği anlaşıldı. Edip Tepeli’nin oyuncu arkadaşı Öykü Karayel’i esprili bir dille tebrik ettiği anlaşıldı.

Öykü Karayel ödül gecesindeki konuşmasında 2018 yılında evlendiği ve oğlu Roman’ın babası müzisyen eşi Can Bonomo’ya duyduğu sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ünlü oyuncunun, “Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim” şeklindeki sözleri karşısında duygusal anlar yaşayan başarılı şarkıcı Can Bonomo ise gözyaşlarına hakim olamadı. İşte o anlar;