Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Balık Burcu uzun zamandır yapmak istediği şeyleri yapabilecek mi?” İşte Nuray Sayarı’nın cevabı…

“Balık Burcu uzun zamandır yapmak istediği şeyleri yapabilecek mi?” İşte Nuray Sayarı’nın cevabı…

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı Balık burcu için bakalım neler söyledi;

Sevgili Balıklar, bu hafta uzun zamandır yapmak istediklerinizi bir bir yapacak ve beklediğiniz haberleri alacaksınız, kendinizi rahat ve güvende hissedeceksiniz. Burcunuzda ki Merkür gerilemesi hayatta nerede durduğunuzu görebilmenizi sağlayacak. İşlerinizde de uzun zamandır yapmaktan çekindiğiniz, sürekli karar alıp vazgeçtiğiniz, sorguladığınız konularla ilgili sorıların cevaplarını da net bir şekilde alacaksınız. İş değişimi yada bölüm değişikliği yapmak isteyen Balıklar da güzel haberler alacaklar.

Kendiniz adına düşünsel olarak yapmayı planladığınız şeyleri de gerçekleştireceksiniz. Duygusal açıdan da çok güçlüsünüz, yaratıcı gücünüz de artacak, ‘hayalini kurduğum her şeyi gerçekleştirebilirim’ diyeceksiniz. Size tavsiyem, herkesi mutlu etmeye çalışmayın.

Evli Balıklar, yaşadığınız sorunların nedenleri ile yüzleşip çözüm bulacaksınız, ilişkinizde yaşadığınız sorunlar sona erecek. İşssiz ve yalnız Balıklar size tavsiyem de umutsuzluğa kapılmamanız yönünde olacak.