Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde sıçrama yapan Biran Damla Yılmaz’ın adı Yasak Elma ile anılıyor!

Baraj dizisinde sıçrama yapan Biran Damla Yılmaz’ın adı Yasak Elma ile anılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, son dönemde öne çıkan isimlerden birisi oldu. Özellikle Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile birlikte daha çok konuşulan oyuncu, popülerliğinin zirvesinde bulunuyor.

Baraj dizisinin çekim ekibinde yer alan, yardımcı yönetmen olan Deniz Can Çelik ile aşk yaşadığı da ortaya çıkan oyuncu şimdilerde aşkın keyfini yaşıyor… Hayatında her şeyin iyi olduğunu ve güzel dinlendiğini anlatan Biran Damla Yılmaz, yeni sezonda ne yapacak? İşte hayranları bu soruyu soruyor. Gelen kulis bilgileri ise oyuncunun Yasak Elma dizisiyle anlaşma noktasında olduğunu ifade ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş konuyu gündeme getirdi ve Yasak Elma dizisinin 5. sezonunda yeni karakterlerden birisine de Biran Damla Yılmaz’ın hayat vermesi bekleniyor.

Yeni sezonda Yasak Elma dizisinde Erdal Özyağcılar’ın da olmayacağı ortaya çıkmıştı. Üst üste ayrılıkların yaşandığı dizinin kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay duruyor. Bu üç isme Biran Damla Yılmaz’ın da katılması bekleniyor.

Genç oyuncu ise geçtiğimiz gün yaptığı röportajda yeni sezon için henüz bir anlaşması olmadığını söylemişti. İçine sinecek bir senaryo beklediğini de belirten oyuncu, sinema filmleri için de açık kapı bırakmıştı.