Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Ayşe’si Çağla Şimşek başarısını ödülle taçlandırdı

Kardeşlerim dizisinin Ayşe’si Çağla Şimşek başarısını ödülle taçlandırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi, geride bıraktığımız sezona damgasını vuran yapımların başında geliyor. Özellikle de genç oyuncuların öne çıkmasını sağlayan nadide yapımlardan birisi atv’nin Kardeşlerim dizisidir.

Başrolleri usta isimler paylaşıyor olsa da ekran başına geçen milyonlar, genç oyuncuların ne kadar yetenekli ve rollerini ne kadar güzel şekilde canlandırdıklarına şahit oldu.Usta isimlerin yanında gençler adeta bir bir parladı. Bu isimlerden birisi de Çağla Şimşek oldu…

Aslında Çağla Şimşek’i birçok dizisinden tanıyoruz. 2007 yılından itibaren dizilerde yer almaya başlayan genç oyuncu, Hayat Devam Ediyor dizisindeki Lavin Bakırcı karakteri ile dikkatleri çekmişti. Küçük Gelin dizisindeki Zehra karakterinin ardından Elif dizisinde Reyhan olarak öne çıkan Çağla Şimşek, şimdilerde Kardeşlerim dizisiyle adeta patlama yaptı.

Ayşe karakterini başarıyla canlandıran oyuncu bu başarısının ödülünü de aldı. Gelişen Türkiye Ödülleri’nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünün sahibi Çağla Şimşek oldu.

Kardeşlerim dizisinin Ayşe'si Çağla Şimşek başarısını ödülle taçlandırdı 7

Kardaşlerim projesi oyuncunun daha çok öne çıkmasını sağladı ve reklam teklifleriyle de bu başarısını taçlandırdı.

Şimşek’in ünlü bir kozmetik markasının da dijital platformlar için yüzü olacak bir anlaşmaya imza attığı kulislerde konuşuluyor.