Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin yapım şirketinden çok iddialı uyarlama proje geliyor!

Savaşçı dizisinin yapım şirketinden çok iddialı uyarlama proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 5. sezonu 109 .bölüm ile noktalanan ve düşük gelen reytingler sonucu da artık ekran ömrünü tamamlayan Savaşçı dizisinin yapım şirketi Limon Film olmuştu.. Sektörde birçok projeye imza atan şirket son olarak puhu tv’de yayınlanan Seyyar isimli diziyi ortaya çıkarmıştı.

Bir döneme damga vuran Avlu dizisinin de yapımcısı olan Limon Film’in yeni sezon için çok dikkat çeken bir diziyi izleyicilerle buluşturması bekleniyor. CBS’nin Emmy ve Golden Globe ödüllerini kazanan ve 7 yıl boyunca da Amerika Birleşik Devletleri’nde reyting rekorları kıran The Good Wife ismil dizinin haklarını Limon Film aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Limon Yapım, yeni sezon için bu dizinin uyarlaması için hazırlıklarını başlattı. Titizlikle ve gizlilik içinde yürütülen yeni dizi çalışmasından fazla bir detay yok.

Savaşçı dizisinin yapım şirketinden çok iddialı uyarlama proje geliyor! 7

Ancak yeni sezonda ABD’nin en çok izlenen dizilerinden birisinin daha uyarlaması gelebilir. 2009 yılından 2016’ya kadar yayınlanan The Good Wife, hukuki ve politik drama dizisi olarak biliniyor.

Dizinin ana karakteri olan Alicia Florrick’in mutlu evliliği, bir gün internete düşen skandal görüntülerle kabusa dönüşüyor.

Cook County Eyalet Savcısı olan kocası da hapse düşünce, eski mesleği olan avukatlığa dönen Alicia, üniversite yıllarında sevdiği adamın yanında avukat olarak çalışmaya başlıyor.