Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinden sonra Yasak Elma, Biran Damla Yılmaz için büyük kariyer fırsatı!

Baraj dizisinden sonra Yasak Elma, Biran Damla Yılmaz için büyük kariyer fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, son dönemin çok konuşulan dizilerinden Baraj’da Nehir karakteri ile yerini almıştı. Daha önceki projelerine nazaran bu dizi oyuncunun kariyerinde çok iyi bir çıkış yapmasını sağladı.

Yılmaz, zaman zaman eleştiriler almış olsa da yine de 39 bölümlük serüvende üzerine düşeni yaptı ve yapımcıların da dikkatini üzerine çekti. Baraj dizisinin ardından ise şimdi de oyuncu hakkında yeni iddialar var. Yaz aylarını tatil yaparak değerlendiren ve kendisine gelen dizi projelerini de okuduğunu belirten oyuncu, henüz bir anlaşma yapmadı. Ancak gelen kulis bilgileri Yasak Elma’nın 4. sezonu için isminin geçtiğine işaret ediyor.

Nesrin Cavadzade’nin ardından; Nilperi Şahinkaya, Şafak Pekdemir, Barış Kılıç ve son olarak da Erdal Özyağcılar’ın projeden ayrıldığı bilgileri geliyor. Yasak Elma dizisinin 5. sezonu için yeni karakterlere ve yeni dikkat çekici isimlere ihtiyaç var.

İşte bu isimlerden birisinin de Biran Damla Yılmaz olma ihtimali yüksek. Oyuncunun dizide yer alması kariyer fırsatı olarak görülüyor. Zira Yasak Elma şimdiye kadar yer alan tüm isimleri öne çıkartma başarısı gösteren bir dizi oldu.

Eda Ece, bu yapım sayesinde kariyerinde adeta zıplama yaptı. Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam da büyük kazanımlar elde etti. Kısa süre dizide kalan Gökhan Alkan için bile Yasak Elma çok iyi dönüşler sağladı. Sevda Erginci, Onur Tuna gibi dizinin ilk dönemlerinde yer alan oyuncular da Yasak Elma’nın nimetlerinden faydalandı.

Birçok genç oyuncu da dizi sayesinde ismini geniş kitlelere duyurma fırsatı buldu. Şimdi de Biran Damla Yılmaz’ın önünde böyle bir fırsat var. Görüşmelerin sonuçları bekleniyor, bakalım oyuncu yeni sezonda Yasak Elma dizisinin kadrosunda yer alacak mı? Bekleyip göreceğiz.