Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de final yapan dizilere yenisi eklendi, tam 9 dizi bitti!

Star TV’de final yapan dizilere yenisi eklendi, tam 9 dizi bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında diziler konusunda geride bıraktığımız kış sezonu tam bir sıkıntılar yumağıydı… Üst üste farklı yapımlarla öne çıkmaya çalışan kanal, finallerin de adresi konumuna gelen Star TV, sezon başında bu yana dizi izleyicilerine çok üzen kararlar aldı.

Kanalın zaman zaman sosyal medyadan büyük eleştiriler de aldığı dizi finalleri konusunda yaşanan talihsizlik, reytinglerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Projeler kötü değildi, oyuncular ve ekipler ellerinden geleni yaptı ama izleyici ilgisi yüksek olmayınca, reytingler düşük gelince yapacak bir şey yoktu.

İyi Günde Kötü günde dizisi 6. bölümde final yaptırılınca tepkiler büyük olmuştu. Güvercin dizisi bir öncesi sezondan kalmıştı ama yine final yapan diziler arasına katıldı. Sonrasında Babil dizisinin vedasını izledik. Ardından Sol Yanım dizisi gün değişikliğinin kurbanı oldu. Sefirin Kızı’nın 52. bölümle final yaptığını ama düşen reytinglerle de izleyici ilgisini bir hayli kaybettiğine şahit olduk.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki Seni Çok Bekledim macerası da sadece 13 bölüm sürdü. Sonrasında ise Kağıt Ev dizisinin 8. bölümde hem de güzel bir hikaye ve iyi oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen yitip gitmesini gördük. Ardından ise Akrep dizisi final yaptı ve 26 bölümlük macera sona erdi.

Son gelen haberler ise Menajerimi Ara dizisinin de 45. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edeceğini gösteriyor. Resmi duyuru yapıldı. Diziden sadece 2 bölüm kaldı.

Star TV'de final yapan dizilere yenisi eklendi, tam 9 dizi bitti! 8

Star TV’nin final yapan diziler kervanına Menajerimi Ara’nın katılması da dizi hayranlarını bir hayli üzdü. Kanalın elinde sadece yazlık iki dizi kaldı. Birisi Ada Masalı diğeri ise Kazara Aşk…

İşte Menajerimi Ara dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan veda duyurusu:

“Star Tv’de ekrana gelen “Menajerimi Ara” dizimiz 45.Bölüm itibariyle finalini yapıyor. Dışardan bakıldığında çok ışıltılı görünen sektörümüzün zorluklarına, menajerlik dünyasına, kamera arkasında olan bitenlere, bilinmeyenlere, dedikodulara, zaman zaman dertlere, elimizden geldiğince değinmeye çalıştık.

Bu süreçte bize destek olan başta oyuncu dostlarımızın; yapımcı, yönetmen, senarist, senaryolarda ismi ve bahsi geçen yetenekli arkadaşlarımızın anlayışlarına ve Ego Ajans’a gelen tüm egosuz konuk oyuncularımıza da çok teşekkür ederiz. Umuyoruz ki haftalarca bizi izleyen seyircilerimiz de en az bizim kadar keyif almıştır. Kamera arkası ve önündeki tüm ekip arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz.”

Star TV'de final yapan dizilere yenisi eklendi, tam 9 dizi bitti! 9