Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisini özleyenlere Fox TV’den büyük sürpriz!

Son Yaz dizisini özleyenlere Fox TV’den büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kış sezonunun en beğenilen dizilerinden birisi de kuşkusuz Son Yaz isimli dram yapımı oldu.Çeşme’de çekimleri yapılan dizi, pandemi döneminde ekibin yaşadığı bazı koronavirüs sıkıntıları ile de gündeme gelmişti. Ali Atay, Alperen Duymaz ikilisi çok başarılı bir performans ortaya koydu ve yine hayranlık uyandırdı.

Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan da başrolün hakkını verdiler. 21 bölüm süren ilk sezon sürprizli bir şekilde bitti. Diziden ayrılanlar da oldu. En çok da izleyiciler Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit’in finalde ölmesine çok üzüldü. Zira başarılı bir oyunculuk ve hikayede de Canan karakterinin yeri çok önemliydi. Ancak anlaşıldı ki, Son Yaz ismi bile “Canan ile Son Yaz” olarak aslında kurgulanmış.

Yani dizide artık bir dönem kapandı. Yeni bir dönem başlayacak. Erdem Şanlı, Erme Karayel ve Şebnem Dönmez de Olgun Toker ile birlikte diziden ayrılan isimler oldular. Fox TV’nin ikinci sezonda diziyi yayınlama kararı da hayranları çok memnun etti. Dizinin ikinci sezonu İstanbul’da geçecek ve bambaşka bir ortam yaşanacak.

Bu arada Fox TV’den diziyi şimdiden çok özleyenlere büyük bir sürpriz var. Yaz aylarında Cumartesi ve Pazar günleri Son Yaz dizisi tekrar bölümleri ile yine ekranda olacak.

Eski bölümleri özleyen, diziyi yeniden izlemek isteyenler için Fox TV bu sürprizi duyurdu. Dizinin 3 Temmuz Cumartesi günü 16.15’te ekranda olacağını belirtelim. Yine pazar günü de aynı saatte bir başka bölüm yayınlanacak.Yaz döneminde hafta sonları 21 bölümlük Son Yaz dizisi ekrandaki yerini alacak.