Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medyadan güldüren Masumlar Apartmanı göndermesi!

Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medyadan güldüren Masumlar Apartmanı göndermesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarının başında gelmekte. Sezon finaline doğru ilerlerken heyecan da dorukta! Zira dizide izleyenleri hayli üzecek sahneler yer alıyor son bölümde.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizi, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmasından dolayı da dikkatleri çeken bir yapım oldu.

OGM Pictures imzalı dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanmakta. Dizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, gerçek hayatında son derece esprili bir kişilik olmasına karşın, dizide travmaları olan, bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği ise Han ile evlenerek geldiği evde büyük zorluklar yaşıyor. İstenmediği bir evde yaşarken tartışmalar ve kavgaların içinde, pek çok zorlukla mücadele ediyor.

Dizinin pozitif tarafı, gülen yüzü İnci’nin, hikayede tüm aileyi iyileştirdiği anlatılıyor. Bir nebze de olsa yol kat etti İnci bu anlamda ama beklenmeyen bir durum oluştu ve Abdullah’ın diziden ayrılmak istemesiyle, sezon finalinde İnci’nin öleceği kulis bilgileri bir anda ortaya çıktı.

Dizinin takipçileri, şimdi İnci’nin nasıl ayrılacağını merakla beklemekte. Bu arada bu hafta ekrana gelen 36. bölümde Safiye, ilk kez İnci’nin mutfağa girmesine ve dolma yapmasına izin vermişti.

İşte o sahnelerden bir fotoğrafla sosyal medyada iki oyuncu tatlı bir atışmaya tutuştu! Dizide Safiye’nin İnci’ye ‘Sarı kantaron’ lakabıyla Ezgi Mola’nın yaptığı “Olmuyor kantaron, olmuyor çekil” notuna Abdullah da “Yapardım ya ben” mesajıyla yanıt veriyor…

Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medyadan güldüren Masumlar Apartmanı göndermesi! 8

İki oyuncunun atışması bir başka paylaşımla da devam etmekte. Ezgi Mola, “Yıka bakayım şunları kantaron” sözleriyle dizideki o sahneye atıfta bulunmakta…

Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medyadan güldüren Masumlar Apartmanı göndermesi! 9