Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi sanki küllerinden yeniden doğdu!

Barbaroslar dizisi sanki küllerinden yeniden doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde olduğu proje için çok büyük emekler harcandı.

Birçok oyuncunun yer aldığı, geniş bir prodüksiyon ekibinin bulunduğu ve 1 yıldan fazla süren ön hazırlıkları ile Barbaroslar yeni sezonun en iddialı yapımı olarak öne çıkmıştı. Ancak dizinin ilk bölümlerinden pek de tatmin olmayan izleyicinin ilgisizleşmeye başlaması ile bir reyting düşüşü yaşandı.

Herkesin perşembe akşamlarının birincisi olmasını beklediği Barbaroslar en çok izlenen üçüncü dizi konumuna kadar geriledi. Ancak geçtiğimiz haftalarda alınan önlemler ve yapılan değişikliklerden sonra hikaye farklılaşmaya ve izleyicilerin de ilgisi artmaya başladı.

Önce yönetmen değiştirildi. Ardından da hikayeye yeni bir düzen getirildi. Dizinin bazı oyuncular ayrıldı ama birçok yeni karakter de hikayeye dahil edildi. Diyaloglar daha gerçekçi olmaya başladı. Çekim kalitesi ve sahnelerin arasındaki geçişlerde de düzelme gözlemlendi.

Tüm bu artıların ardından hikayesi ile yeniden izleyicilerin ilgisini çeken Barbaroslar dizisi reytinglerini de yavaş yavaş yükseltmeye başladı.

9 Aralık perşembe günü 12. bölümü yayınlanan dizinin reytingleri gayet iyi geldi. Hala Camdaki Kız dizisi tüm kategorilerde birinci. Tüm kişilerde de Bir Zamanlar Çukurova ikinci ve Barbaroslar üçüncü konumda.

Barbaroslar dizisinin AB ve ABC1 gruplarında ikinciliği ise devam ediyor. Gelen reytinglere bakıldığı zaman geçtiğimiz haftalardan daha iyi oranlar görülüyor. Bu da değişimin olumlu yönde etkili olduğunu anlatıyor.

Barbaroslar dizisinde yükselişin devam etmesi de bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda dizinin birincilik konusunda Camdaki Kız’a rakip olması yönünde bir beklenti de bulunuyor.

16 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 12. bölümün reytingleri de yakından takip edilecek. İşte dizinin yeni bölümünden yeni fragman: