Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, hangi ünlü isimle pişti olmaktan kurtulamadı?

Fahriye Evcen, hangi ünlü isimle pişti olmaktan kurtulamadı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranlara verdiği 4 yıllık aranın ardından TRT1’in iddialı yapımı Alparslan ile setlere hızlı bir dönüş yapan ünlü oyuncu Fahriye Evcen performansıyla beğeni topluyor.

Fahriye Evcen, gerek özel hayatı, gerek iş hayatı, dizileri, rol aldığı reklam filmleri ve  sosyal medya paylaşımlarıyla hep gündemde olan bir isim.

12.3 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Fahriye Evcen güzel ve şık giyinmeyi seviyor ve sık sık kıyafetleriyle birlikte paylaşımlarda bulunuyor.

Oyuncu son paylaşımında giydiği, gömlek ceket tarzındaki kıyafetle sahnelerin ünlü bir ismiyle pişti olmaktan kurtulamadı.

Fahriye Evcen, hangi ünlü isimle pişti olmaktan kurtulamadı? 8

Fahriye Evcen’in giydiği kıyafeti kısa bir süre önce ünlü şarkıcı Ebru Gündeş,  TV8’de yayınlanan  jürisi olduğu ‘O Ses Türkiye’ programında giydi. Ebru Gündeş instagram hesabından da programda aynı kıyafetle çekilen boy boy fotoğraflarını paylaştı.

Fahriye Evcen, hangi ünlü isimle pişti olmaktan kurtulamadı? 9

İki ünlü ismin piştisi dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Hayranları Fahriye Evcen’in paylaşımının altına, ‘Bu kıyafeti Ebru Gündeş de giymişti’ şeklinde yorumlarda bulundular.

İki ünlü isim de ceketi siyah pantolon ile kombinlemeyi tercih etti. Kıyafeti hangi ünlü ismin daha güzel taşıdığını ise sizin takdirinize bırakıyoruz.