Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız’da Nalan gerçeğe hiç bu kadar yakın olmamıştı!

Camdaki Kız’da Nalan gerçeğe hiç bu kadar yakın olmamıştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezondan bu yana perşembe akşamları reyting birinciliğini kimseye kaptırmayan dizisi Camdaki Kız dün akşam da aynı başarıyı sürdürdü. Temponun hiç düşmediği dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde Nalan, Feride ve Adil artık yolun sonuna yaklaşıyor.

Camdaki Kız’da Nalan’dan saklanan çok büyük bir sır var. Ve bu sırrı Nalan dışında izleyiciler de dahil herkes biliyor. Ancak İpekoğlu ailesinde artık yolun sonuna yaklaşılıyor. Nalan kendisinden saklanan sırrı öğrenmeye artık çok yakın.

Nalan’ın, anne ve babası olarak bildiği Feride ve Adil’in aslında anneannesi ve dedesi olduğunu, kendisinin de bir tecavüz sonucu doğduğunu öğrenmesiyle Camdaki Kız’ın hikayesinde çok büyük değişiklikler olacak. Ve önümüzdeki haftanın tanıtımından anlaşıldığı kadarıyla izleyiciler bu dönüm noktasına artık çok yakın.

Camdaki Kız’ın 16 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 24. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Nalan, gerçek annesinin Sema olduğunu öğrenecek mi? Nalan, Feride ve Adil’in sakladığı sırrı öğrenmeye çok yakındır. Ancak Feride, Nalan’ın Sema’yı sormasının ardından sinir krizi geçirir. Nalan, saklanan eşyaların peşine düşer. Feride ve Adil, Nalan’ın bilmesi gereken gerçekleri anlatmaya karar verir.

Ancak Nalan’ın “tüm gerçekleri” öğrenip öğrenmeyeceğini hala net olarak bimiyoruz. Feride ve Adil hikayeyi biraz değiştirip anlatabilir. Ya da tüm gerçekleri olduğu gibi aktarabilir. Ancak bir gerçek var ki önümüzdeki hafta Camdaki Kız izleyicilerini çok büyük bir heyecan bekliyor.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şeri-foğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek.