Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar dizisinde neler oluyor, son karar şaşkınlık yarattı!

Barbaroslar dizisinde neler oluyor, son karar şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin reytingleri noktasında ise sıkıntı büyük… Birincilik hedefi ile yola çıkan diziye gösterilen ilgi azaldı.

İşte bu ilgi azalması ve haftalar geçmesine rağmen de birincilikten uzaklaşan bir performans Barbaroslar dizisi için iyi bir işaret değil… Dizinin reytingler diğer yapımlar dikkate alındığında kötü değil. Ancak bu kadar büyük bütçeli ve bu kadar iddialı bir projenin Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova’nın gerisinde kalıyor olması sıkıntılı bir konu…

Perşembe akşamlarına 11 Kasım günü Misafir isimli Fox TV dizisi de giriş yapacak. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolündeki dizi de başlayınca işler daha da karışacak…

Barbaroslar dizisi bu kadar büyük bütçelere sahip olmasaydı ve 1 yıl ön hazırlık yapılıp da ekranın en başarılı projesi olacağı imajı verilmeseydi şimdiki reytingler bir başarı olarak okunacaktı. Ancak birincilikten uzaklaşması ve iki haneli reyting oranlarına yaklaşamaması dizi adına değerlendirmelerin olumsuzlaşmasına neden oluyor.

Milyonların takip ettiği dizi için TRT1’den yeni bir adım geldi. 4 Kasım Perşembe akşamı izleyiciler 8. yeni bölümü bekliyordu. Ancak yayınlanan fragman ile herkes şoke oldu… Dizi bu hafta yayında olmayacak.

TRT1’de Barbaroslar dizisinin kolaj bölümü yayınlanacak. Dizide hem senaryo hem de yönetmen değişikliği yapılmıştı. Bunun bir etkisi mi, bilinmiyor… Ancak dizinin rakipleri yayındayken ara vermesi iyiye işaret değil.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 8. yeni bölümü 11 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’da ekrandaki yerini alacak.

İşte yeni bölümden ilk fragman: