Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Hayatım ve Sana Söz’den sonra Star TV’nin yeni dizi sürprizi Annemizi Saklarken!

Benim Hayatım ve Sana Söz’den sonra Star TV’nin yeni dizi sürprizi Annemizi Saklarken!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli yeni Star TV dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. İlk fragmanı yayınlanan dizinin görüntüleri dikkatleri çekti… Çocukları için yaşayan bir annenin mücadelesini konu alan dizi, Star TV’nin yeni sezonda güvendiği yapımlardan birisi olacak.

Benim Hayatım, Sana Söz dizilerinin ardından Star TV yakında Annemizi Saklarken’i de izleyicilerin karşısına çıkartacak. Hande Doğandemir ile Kutsi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Kutsi, son iki sezonda Benim Adım Melek isimli dizinin başrolünde yer aldı. Hande Doğandemir ise 2021 yılında Hükümsüz isimli dijital dizide rol aldı. Oyuncunun televizyondaki son projesi ise 2020 yılında konuk olduğu Kırmızı Oda dizisiydi.

Benim Hayatım ve Sana Söz'den sonra Star TV'nin yeni dizi sürprizi Annemizi Saklarken! 7

Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Merve Sevin, Güngör Bayrak gibi oyuncular kadroda yerini aldı.

Hande Doğandemir bir süredir dizilerde yer almıyordu.. Oyuncunun bu projeyi kabul etmesi, güçlü kadın hikayesi olmasından kaynaklanıyor. Hande Doğandemir dizide Handan isimli karaktere hayatını verecek. Dizinin kadın izleyiciler için önemli mesajlar vereceği ve bu gruba hitap etmeye çalışacağı ilk fragman ile anlaşılıyor.

İşte Annemizi Saklarken dizisinin fragmanı ve kısa hikayesi:

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.