Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinden 2 ünlü ayrıldı ama tam 9 yeni oyuncu katıldı!

Barbaroslar dizisinden 2 ünlü ayrıldı ama tam 9 yeni oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in çok iddialı Barbaroslar dizisi üst üste yenilikler ile değişime devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanmakta olan TRT1’in iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin yeni bölümlerini izleyenler bazı farklılıklar olduğunu görmeye başladı…

Dizinin yönetmeninin değişmesinin ardından senaryo yazarlarının da yenilendiği Barbaroslar, izleyicinin ilgisini çekmek için değişim sürecine devam ediyor. Yeni karakterlerin izleyicilerle buluşmakta olduğu dizinin reytinglerde Camdaki Kız ile yarışması pek mümkün görünmüyor. Ancak ikincilik konusunda Bir Zamanlar Çukurova ile tüm kişiler kategorisinde mücadele halindeki TRT1 dizisi için büyük emekler harcanıyor.

1 yıl önce başlayan hazırlık sürecinin ardından çekimlerine yaz başında başlanan dizinin perşembe rekabetinin zirvesinde yer alması hedefleniyordu. Ancak bu hedef haftalar geçtikçe biraz hayal olarak görülmeye başlandı. Camdaki Kız dizisinin çok iyi performansı ile birinciliği bırakması beklenmiyor.

Barbaroslar ise iddiasını sürdürmek adına değişim sürecine devam etmek durumunda. Melis Babadağ ve Gülcan Arslan ikilisinin ayrılmasının ardından diziye Meryem rolü ile Cemre Gümeli’nin katılması dikkat çekti. Gümeli hikayede Ulaş Tuna Astepe’nin canlandırdığı Hızır karakteri ile bağlantılı bir rolde yer alacak. Meryem ile Hızır’ın aşka yürüyüşleri de hikayeyi renklendirecek.

Diziye katılan oyuncuların sayısını da hızla arttığı ortaya çıktı. 2 ünlü oyuncunun ayrıldığı Barbaroslar dizisine Cemre Gümeli dışında 8 yeni isim daha katıldı.

Yeni bölümlerde yeni karakterler göreceksiniz. Peki hangi karakteri kim canlandıracak?

Aytek Şayan – Kılıçoğlu Şahbaz
Okan Şenozan – Karabay
Gonca Cilasun – Hüma
Özge Özkaplan – Şahsenem
Burcu Gül Kazbek – Firuze
Kaan Turgut – Gregor
Serkan Ergün – Burak Reis
Dilistan Balcı – Ayşe

Diziye yeni katılacak olan bu isimlerle birlikte hikayenin de biraz daha derinleşmesi ve ilgi çekici olayların artırılması hedefleniyor.