Ana sayfa Dizi Fragmanları Saklı dizisi 23 Kasım’da yayında, karakterler herkesi şaşırtacak!

Saklı dizisi 23 Kasım’da yayında, karakterler herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran “The Affair” dizisinden uyarlanan ve fragmanı ile ses getiren “SAKLI”nın karakter videoları yayınlandı. “SAKLI” ilk sezonun tüm bölümleriyle 23 KASIM’da BluTV’de yayında!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni özel yapımı “SAKLI”nın, başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. MAY Productions imzalı “SAKLI” sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek, çarpıcı bir ilişki ve gerilim dolu bir cinayet hikayesi sunuyor.

23 Kasım’da tüm bölümleriyle birden izleyici karşısında çıkacak, Ozan (Fırat Çelik) ve Aslı’nın (Hazar Ergüçlü) yaşadığı tutkulu yasak ilişkiyi gizemli bir cinayet soruşması çerçevesinde farklı bakış açılarıyla anlatacak “SAKLI”nın karakter videolarında, kahramanlara dair güçlü ipuçları öne çıkıyor.

BÜTÜN SAKLI OYUNLAR HAZ VE TEHLİKE DOLUDUR!

“SAKLI”nın karakter videolarında karakterleri daha yakından görmeye başlarken heyecanımız artmaya devam ediyor…

Gördükçe daha da çok merak ettiğimiz karakterlerle ilgili açılımlar şöyle;

Ozan (Fırat Çelik); hayal ettiği hayata ulaşma konusunda zorluklar yaşayan, henüz beklediği çıkışı yakalayamamış, 4 çocuk babası ve evli bir yazar!

Beril (Defne Kayalar) ise güçlü, zengin ve mutsuz bir ailenin biricik kızı olmaktan sıyırılıp kendi hayatını ve mutluluğunu kurmaya kararlı, kocası Ozan’a aşık ve 4 çocuğuyla mutlu bir kadın!

Saklı dizisi 23 Kasım'da yayında, karakterler herkesi şaşırtacak! 8

Aslı (Hazar Ergüçlü), çocuğunu kaybetmesinin acısıyla baş etmeye çalışırken kendini yalnızlaştıran ve yasını tutan, genç, annesiz büyümüş bir kadın!

Volkan (Ahmet Rıfat Şungar), eşini yeniden hayata bağlamaya çalışan, geleneksel değerlere ve ailesine önem veren, gözü kara bir adam!

Yayınlanan videolarıyla izleyicilerinin merak dozunu yükselten ve yasak bir aşkı karakterlerin farklı bakış açılarından anlatmanın yanı sıra her bölümünde gizemli cinayetin sırlarını da açığa çıkaracak olan “SAKLI”, unutulmayacak bir dizi olmanın sinyallerini veriyor.

Saklı dizisi 23 Kasım'da yayında, karakterler herkesi şaşırtacak! 9

Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset, Emre Karayel gibi değerli oyuncuların eşlik edeceği dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği Can Teker, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer, yapımını ise MAY Productions üstleniyor.