Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar dizisine zorunlu ara verildi!

Barbaroslar dizisine zorunlu ara verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor… Dizinin 15. yeni bölümünü izleyiciler 30 Aralık Perşembe günü ekranda bulacak. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin bulunduğu yapımda bir de koronavirüs sıkıntısı yaşanıyor.

Hem Engin Altan Düzyatan hem de Ulaş Tuna Astepe’nin koronavirüse yakalanması nedeniyle dizinin setinde çalışmalar durdu. Koronavirüse yakalananlar arasında hikayeye en son katılan ve Meryem karakterini canlandıran Cemre Gümeli’nin de olduğu ortaya çıktı. Koronavirüs vakaları dışında yılbaşı nedeniyle de hikayenin 1 hafta ara vermesine de karar verildi…

Ocak ayının ilk haftasında yani 6 Ocak perşembe günü dizinin yeni bölümünü ekranda bulamayacaksınız. Bu süreçte dizi ekibi bir süre dinlenme fırsatı bulacak. Hatırlanacağı üzere Barbaroslar dizisinin çekimlerine bölümlerin izleyici ile buluşmasından aylar önce başlandı.

Nisan ayından itibaren dizinin setinde yoğun çalışmalar yapılıyor ve her bölüm için de büyük emek harcanıyor. Hem koronavirüs vakaları hem de yılbaşı nedeniyle dizinin ekibi bir süre dinlenme fırsatı elde edecek.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 15. bölümde yine ekranda heyecanlı anlar izleyeceksiniz. İşte yeni bölümden yeni fragman: