Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç’un hayatında büyük iz bırakan karakter!

Barış Arduç’un hayatında büyük iz bırakan karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Barış Arduç, büyük heyecan yaşadı. Dizinin ilk bölüm gösterimi için ekip arkadaşları ile bir araya gelen ve basın mensuplarına açıklama yapan oyuncu, tarifsiz bir heyecan yaşadığını anlattı.

İzleyiciler tarafından Sultan Alparslan rolüne çok yakıştırılan oyuncu, değişen imajıyla da dikkatleri çekti. Barış Arduç, “Dünya tarihine büyük izler bırakmış, yön vermiş bir dönemi anlatıyoruz. Kahramanları anlatıyoruz. O yüzden çok gururluyuz ve üzerimizde büyük bir sorumluluk var” ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu ismi ile başlayan proje, yeni sezonda hem hikaye değişikliği yaşadı hem de iki isim dışında tüm oyuncu kadrosu değiştirildi. Başrolde yer alan Barış Arduç için de yaşanan bu değişim süreci büyük bir fırsat sağladı.

Ünlü oyuncu, yoğun bir hazırlık yaptıklarını ve üzerlerindeki sorumluluğun da bilincinde olduklarını ifade etti. Barış Arduç, “Çok uzun bir süredir hazırlık aşamasındayız. Çok da verimli geçtiğini düşünüyoruz. Güzel bir hikaye anlattığımızı düşünüyorum” dedi.

Barış Arduç'un hayatında büyük iz bırakan karakter! 7

Hikaye ile bin yıl öncesine gidildiğini, bunu anlatmanın kolay olmadığını ve yoğun bir emek gerektiğini belirten Barış Arduç, empati kurmak için büyük çaba harcadıklarını anlattı.

Bir oyuncu olarak teknik hazırlık sürecini de çok verimli atlattığına değinen Barış Arduç, heyecanının da doruk noktada olduğunu belirtti.

Alparslan dizisinin tarihi önemine değinen ve yoğun bir hazırlık süreci yaşadığını vurgulayan Barış Arduç, bu projenin kendisi için unutulmaz olduğunu da şu sözlerle anlattı:

“O kadar önemli bir karakter oynuyorum ki, sadece ben değil diğer arkadaşlarım da. Dönem itibariyle önemli bir tarih. O dönemde var olan bütün karakterler çok önemli kahramanlar. O yüzden ekstra bilinçle araştırdık. Hayatımda çok büyük izler bırakan, hiç unutamayacağım bir karakter, bir kahraman oynuyorum.”