Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinin ikinci bölüm reytingleri çok iyi geldi!

Baş Belası dizisinin ikinci bölüm reytingleri çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya başlayan Baş Belası isimli polisiye komedi dizisi daha ilk bölümü ile büyük ilgi çekmişti. Dizinin ikinci bölümünün de iyi sonuçlar alması bekleniyordu ve bu gerçekleşti.

Dün akşam Avrupa Futbol Şampiyonası ve yeni başlayan Masterchef Türkiye yarışması dışında ekranda iyi performans sergileyen bir diğer yapım da Baş Belası isimli atv dizisi oldu. Tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü sırada tamamlayan dizi, AB grubunda ise dördüncülük elde etti. ABC1 grubunda ise dizinin beşinci sırada yer aldığı görülüyor.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başarılı uyumları sonrasında sosyal medyadan da geniş bir destek bulan polisiye komedi dizisinin ikinci bölümünde reytinglerin ortalama oranların biraz üzerine çıkmakta olduğu görülüyor.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde daha iyi sonuçlar geldi. Ancak tüm kategorilerde bir izleyici ilgisinden bahsedilebilir. Baş Belası yaz ekranının en iyi reytinglerini alan yapımı olmasa bile elde ettiği sonuçlarla iyi bir durumda ve gelecek vaat ediyor.

Menajerimi Ara dizisi ise dün akşam 43. bölümü ile Star TV ekranında yayınlandı. Düşük gelmekte olan reytinglerin bu şekilde devam ediyor olması düşündürücü. Dizi ABC1 grubunda sekizinci olarak ilk 10 program arasında yer aldı. Tüm kişilerde günü 13. bitiren Star TV dizisi, AB grubunda ise 11. oldu.