Ana sayfa Dizi Haberleri Baştan aşağıya değişen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısından açıklama var!

Baştan aşağıya değişen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısından açıklama var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu. TRT 1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanan dizi, 34. bölümü ile birlikte geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak ara verdi. Dizinin kadrosunun tamamen değişeceği de ortaya çıktı.

Sultan Melikşah döneminin anlatıldığı ilk sezon büyük bir başarı geldi. Milyonlar ekran başında dizinin her sahnesini soluksuz izledi. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun gibi isimler izleyicileri adeta mest etti. Ancak dizinin ilk sezonu ile birlikte büyük bir yenilik yaşanacağı da ortaya çıktı. Sonraki 3 sezon hikaye geriye işleyecek ve Sultan Alparslan dönemi anlatılacak. Başrolde Barış Arduç olacak ve Mehmet Özgür dışında da yeni dönemde kadroda hiçbir oyuncu yer almayacak.

Dizideki bu büyük değişim dalgası sosyal medyada da eleştirilere neden olmuştu. Akli Film ise son dönemde yapılan kötü niyetli olarak tarif edilen eleştiriler sonrası bir açıklama yayınladı.

Akli Film’den yapılan bu duyuruda şu ifadelere yer verildi:”

“Akli Film kurulduğu günden bugüne yönetim anlayışında istişare kültürünü yaşatmış, paydaşlarının tamamının fikrini alarak adil ve demokratik kararlar almıştır. Yaptığı işler ile alakalı konvansiyonel, dijital ve sosyal medyada çıkan bütün yazılı ve sözlü eleştirileri saygı çerçevesinde kabul etmiştir.

Bünyesinde birçok personel çalıştıran, milletimize hizmet etme gayesinde bulunan şirketimiz haklarını koruma durumunda hukuki süreçleri başlatmaktan çekinmemektedir.

Bir değer üretim yeri olarak gördüğümüz şirketimiz ile alakalı yalan, iftira, büntan, karalama kampanyası, itibarsızlaştırma gibi mesnetsiz ve asılsız açıklama yapanları adalet önüne çıkartmak istiyoruz. Özellikle sosyal medyada delili ve şahidi olmayan kurmaca hadiseler yazarak infial oluşturmaya çalışan kötü niyetli kişilerin paylaşımları adli mercilere teslim edilmiştir.

Şirketimiz ve çalışanlarını korumak bizim asli vazifemizdir. Kimsenin izleyicilerimizi üzmesine müsaade etmeyeceğiz.”

Baştan aşağıya değişen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısından kötü niyet açıklaması! 3