Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinde veda kararı geldi, kaç bölüm kaldı?

Emanet dizisinde veda kararı geldi, kaç bölüm kaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisinin 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan serüveni devam ediyor. Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Emanet’in bir ara çok iyi reytingler elde etmesi de bu sezonun dikkat çeken detaylarından birisi olmuştu.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başarılı performansları ve güçlü enerjileri ile izleyicileri kendisine çeken Emanet dizisinde, Yaman ile Seher’in hikayesine de geniş bir izleyici grubunun ilgisi gözüktü.

Emanet, günlük bir dizi ve ana akım televizyon kanallarından olmayan Kanal 7’de yayınlanmasına rağmen çok iyi dönüşler alıyor… Dizinin öne çıkmasında oyuncuların özverili ve güçlü performansları ile hikayenin sevilmesi yatıyor.

Emanet dizisinin Mayıs sonu gibi sezon finali yapacağı bilgileri ise doğru çıkmadı. Dizinin hayranları 18 Haziran’a kadar hikayenin devam edeceğinin ortaya çıkmasıyla mutlu oldu.

Tam 10 ay boyunca ekranda ilk sezon macerasını hem de haftanın 5 günü sürdürmek hiç kolay iş değil. Tüm dizi ekibi yoğun bir planlama ve özveri ile bu noktaya gelebildi.

Emanet dizisinde son iki haftaya girildi. İzleyicilerde heyecanla kalan 10 bölümü bekliyor. Emanet dizisinde en son 4 Haziran Cuma günü 195. bölüm yayınlandı.

7 Haziran Pazartesi günü ise dizinin 196. yeni bölümünü izleyeceksiniz. 205. bölüm ile birlikte 18 Haziran Cuma akşamı sezonu tamamlayacak olan Emanet, 10 aylık müthiş serüvenini noktalayacak.

2 aylık aranın ardından Emanet dizisinin Eylül başında yeniden ikinci sezonu ile ekranda olması bekleniyor.