Ana sayfa Dizi Haberleri Begüm Birgören’in yeni dizisini adeta Gonca Vuslateri hediye etti!

Begüm Birgören’in yeni dizisini adeta Gonca Vuslateri hediye etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden birisi de Uzak Şehrin Masalı… Aslıhan Güner ile anılan dizinin başrolünde güzel oyuncu yerini aldı… Aslıhan Güner’in yanı sıra Barış Kılıç, Timur Acar ve Gonca Vuslateri’nin diğer başrol karakterlerini canlandıracakları biliniyordu.

Ancak Gonca Vuslateri ani bir karar alarak dizinin ekibinden ayrıldı. Bu durum ise bir süredir dizilerde yer almayan Begüm Birgören’e önemli bir fırsat sundu. Tiyatro çalışmaları ile son dönemde öne çıkan Birgören, dizilerde yer almayarak dikkat çekmişti.

3 yıldır ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Begüm Birgören, 2002 yılında bu yana setlerde yer alan isimler arasında bulunuyor. Kırık Kınatlar dizisiyle 2006 yılında önemli bir çıkış yapan oyuncu bugüne kadar birçok projede boy gösterdi.

2013-2015 arasında yayınlanan ve uzun süreli olan Kaçak isimli diziden sonra Birgören, daha çok kısa süreler ekranda yer aldı. Bir Deniz Hikayesi, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Vurgun isimli dizilerle izleyici karşısına çıkan oyuncu, 3 yıldır ise herhangi bir televizyon projesinde görünmemişti. En son Olay Mahali isimli mini dijital dizide Sevda karakteri için sete çıkan oyuncu, insatgram hesabından da “Komiser Sevda Yorgun” notuyla paylaşım yaptı.

Begüm Birgören'in yeni dizisini adeta Gonca Vuslateri hediye etti! 7

Begüm Birgören yeniden televizyon dizilerine dönüş yapma kararı aldı. Fox TV ekranında yayınlanacak ve çekimleri Kars’ta yapılacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisi iddialı bir proje. Gonca Vuslateri’nin ayrılık kararının ardından ise yapımcı 25 Film hemen Begüm Birgören ile anlaşma yaptı.

Mustafa Şevki Doğan’ın yöneteceği ve Can Sinan’ın senaryosunu yazdığı dizi ile Begüm Birgören setlere yeniden dönüş yapacak.

Gonca Vuslateri’nin ayrılığının nedeni olarak ise film ve sahne teklifleri almasının etkili olduğu yönünde kulis bilgileri bulunuyor.