Ana sayfa Dizi Haberleri Gonca Vuslateri önce anlaşıp sonra neden Uzak Şehrin Masalı dizisini bıraktı?

Gonca Vuslateri önce anlaşıp sonra neden Uzak Şehrin Masalı dizisini bıraktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gonca Vuslateri, televizyon dizilerine son dönemde mesafeli yaklaşan isimlerden birisiydi.En son 2018 yılında Tehlikeli Karım isimli dizide yer alan oyuncu, projenin kısa sürmesinin hayal kırıklığını yaşamıştı.

Gonca Vuslateri hayranları Uzak Şehrin Masalı isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekrana döneceğini duyunca bu durumdan çok memnun kaldı… Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, ani bir kararla dizide yer almaktan vazgeçti…

Yapımcı 25 Film bu gelişme üzerine Gonca Vuslateri’nin rolü için Begüm Birgören ile anlaştı. Peki Vuslateri neden 4 yıl aradan sonra televizyona dönme fırsatını geri tepti? Oysa ki hayranları ünlü oyuncunun yeniden ekranlara dönecek olmasını sevinçle karşılamıştı.

Gonca Vuslateri önce anlaşıp sonra neden Uzak Şehrin Masalı dizisini bıraktı? 7

Son dönemde hem sinema filmlerine hem de mini dijital dizilere daha ağırlık veren Gonca Vuslateri’ne yeni bazı teklifler geldiği kulislere yansıdı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, bu konuda önemli bir bilgi verdi… Vuslateri’nin dizinin dışında sinema filmi ve sahne teklifleri aldığı ortaya çıktı..

Oyuncunun özellikle sahne teklifini cazip bulduğu ve diziye başlar ise başka bir şey yapamayacağını düşünerek de yapımcı ile karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldığı düşünülüyor.