Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisi dramın dibini kazıyor, acı üstüne acı var!

Benim Adım Melek dizisi dramın dibini kazıyor, acı üstüne acı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 22 bölümü geride kaldı. Dramın dibine bulmaya çalışan dizide Nehir Erdoğan ile Kutsi başrollerde bulunuyor. Dizinin 22. bölümünde Adnan’ın Defne’yi kaçırması olayları iyice karıştırdı. Ömer ve Defne’nin yer aldığı araca çarparak şarampole yuvarlanmasına sebep olan Adnan, dizinin yeni nefret edilen karakteri…

Urfa ile Antep arasında şarampole yuvarlanan Ömer’in kullandığı ve Defne’nin de yanında olduğu araçta ikisi de yaralı… Hastaneye kaldırılan iki gence ne olacağı merak ediliyor. Ömer’in durumunun daha ağır olduğu ve ölme ihtimali bulunduğunu 23.bölüm fragmanından anlayabilirsiniz.

Aileler perişan… Melek, yine gözyaşı içinde. Benim Adım Melek dizisinde hiç gün yüzü yok… İzleyiciler de dramın dibi bulunana kadar anlaşılan ekran başında gözyaşı dökmek durumunda kalacaklar.

Adnan karakteri de artık Alpay’dan bile daha çok nefret edilen bir karakter konumuna yükseldi. İzleyicilerin isteği Ömer’e de Defne’ye de bir şey olmaması ve aşklarını mutlaka yaşamaları.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 4 Şubat Çarşamba yayınlanacak 23.bölüm fragmanı: