Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde herkesi ters köşe yapan adam!

Benim Adım Melek dizisinde herkesi ters köşe yapan adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Alpay karakterine Kaan Çakır başarıyla hayat veriyor. Dizinin en sevilmeyen karakterlerinden olan Alpay’ın son bölümde sergilediği tutum herkesi şaşırtmıştı.

Melek ile velayet savaşında çocukları Kerem ve Defne’nin annelerinde kalması yönünde görüş belirten Alpay, izleyicilerin ilk kez gönlünü kazanmıştı. Alpay’ın Melek’ten ve çocuklarından af dilemesi de bu karakterin iyiye doğru evrilebileceği durumunu ortaya çıkarmıştı.

Ancak böyle olmadı. Alpay karakterinin pişmanlığı sadece 1 bölümlük imiş. Çocuklarının kalbini kazanan, Melek’e yeniden gülme sevinci veren Alpay, Benim Adım Melek dizisi 26. bölüm fragmanında eski haline geri döndü.

Adnan’ın ölümünden sonra babası Kenan’a Defne ve Ömer’in birlikte olmasına izin vermeyeceğini söyleyen Alpay’a izleyiciler yine nefret kustu.Bir izleyici, “Senin kızına karşı arkadaşın mı, ama yanılmışım Alpay düzeleceğin yok” diye yazdı.Bir izleyici de “Alpay gibi baba olmaz olsun” yorumu yaptı.

Bir başka izleyici ise diziye renk katmak yerine dram üstüne dram eklenmesine ses yükseltti ve iyi şeyler de olmasını arzu ettiklerini belirtti. İşte Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı: