Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde o nasıl bir dik duruş, sakın kaçırmayın!

Benim Adım Melek dizisinde o nasıl bir dik duruş, sakın kaçırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çarşamba akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 38. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Melek’in kanser hastalığını yenmesi noktasında, ilik nakli ihtimali belirmişti. Büyük pişmanlık yaşayan Melek’in babası Seyit Ali, bu ihtimale tutundu… Handa yaşananlar ise yürekleri burkmuştu.

Ömer ve Defne ise bu yıkıntıların üzerine bir evlilik inşa edebilecek mi? Yoksa yuva kurma fikirlerini erteleyecek mi? Yeni bölümde bu soruların yanıtlarını bulacaksınız. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu çok başarılı ilerliyor.

Kendi kemik izleyicisi bulunan dizinin reytingleri de TRT1’in bu konuda özel kanallardan farklı bir yaklaşım sergilemesi nedeniyle çok da önem taşımıyor. Gaziantep’te çekimleri yapılan dizinin 38. bölümünde Melek’in tüm bu yapılanların cezasını Ömer ve Defne’ye kesmek istememesi de izleyicileri çok etkileyecek.

4 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 38. bölümde Melek’in bu dik duruşu ve onurlu tavrını izleyiciler alkışlayacak. Benzer bir durumu Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne karakteri de sergileyecek. Annesinin yanında babası Alpay’a çok ağır konuşacak.

Benim Adım Melek dizisinin dram yüklü hikayesinde Kaan Çakır’ın canlandırdığı Alpay da büyük bir sürpriz yapacak. Defne’nin babasına “Senin yüzünden hiçbir zaman mutlu olamayacağım” sözleri de şoke edecek.

Kadim Yaşar’ın canlandırdığı Kenan karakteri ise oğlunun ölümünün intikamını almak için her yolu deniyor…

Seyit Ali’nin Cumali’ye Melek’in ölmekte olduğunu söylediği anlarda ise gözyaşları yine akacak…

İşte Benim Adım Melek dizisinin 38. bölümünden 2. fragman: