Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisine bravo, Sen Çal Kapımı reytingde çaresiz kaldı!

Benim Adım Melek dizisine bravo, Sen Çal Kapımı reytingde çaresiz kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezonuyla yayına devam ediyor. Dizi geçen yıl ilk başladığında çok iyi reytingler alıyordu. Ancak hikayenin fazla uzatılması, Melek’in hastalığının anlamsız şeklide gizlenmesi ve ağır dram sahnelerinin fazlalığı nedeniyle bir grup izleyici diziyi bırakmıştı.

İkinci sezonunda ise hikayesini hızlandıran, daha güçlü sahneleri bulunan Benim Adım Melek dizisi, başarılı bir çıkış yaptı. Dizinin daha önce çarşamba akşamlarının en az izlenen dizisi olduğu düşünülür ise, bu hafta elde edilen başarı daha da anlam kazanır.

Dizinin 11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan 39. bölümü tüm kategorilerde 4’e yaklaşan reytingler elde etti. TRT1 dizisi total ve AB gruplarında ise Fox TV’nin iddialı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’yı geçmeyi başararak önemli bir adım attı. Zira bugüne kadar Sen Çal Kapımı Çarşamba günlerinin en çok izlenen ilk 3 dizisinden birisi olarak gösteriliyordu.

Doğduğun Ev Kaderindir’in geçtiğimiz haftalarda unvanı üzerine almasının ardından Fox TV dizisinin daha da reyting düşüşü yaşadığını sonuçlar anlatıyor.

Sen Çal Kapımı dizisi sadece ABC1 grubunda küçük bir fark ile Benim Adım Melek’in önünde yer alabildi. Önümüzdeki hafta Fox TV dizisi daha fazla düşer ise şaşırmamak lazım. Zira, hikayede izleyiciler neşeli ve eğlenceli sahneler beklerken Sen Çal Kapımı adeta drama bağladı. Eda ve Serkan’ın ayrılığı reytinglerin de düşmesine sebep oldu, izleyici yapımdan kopmaya devam ediyor.

Benim Adım Melek dizisi dün akşam totalde 13. olurken, Sen Çal Kapımı 14. sırayı elde etti. AB grubunda ise 11. olan TRT1 dizisini Fox TV dizisi 12. sıradan takip etti.

ABC1 grubunda ise Sen Çal Kapımı günü 10. sırada bitirdi, Benim Adım Melek hemen arkasından 11. oldu.