Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Show TV ahhh..! Güldür Güldür Show’u da nasıl harcadınız, oldu mu şimdi!

Ah Show TV ahhh..! Güldür Güldür Show’u da nasıl harcadınız, oldu mu şimdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show, tam 7 sezon boyunca Show TV’nin kurtarıcısı oldu… Eğlenceli performansları ile ünlü isimleri sahnede izleyici ile buluşturan, ekranda kahkaha attıran bir program olarak hafızalarda yer edindi. Ali Sunal’ın moderatörlüğünde birçok yetenekli oyuncuyu buluşturan programın 8. sezonu ise sancılı başladı ve böyle de devam ediyor.

Daha önce Güldür Güldür Show’un yeni bölümleri Cuma akşamları yayınlanırdı ve izleyiciler için bir alışkanlık halini almıştı. Ancak yeni sezonda işler değişti. Programın günüyle o kadar çok oynandı ki, izleyiciler artık ne zaman yayınlandığını bile bilemiyor… Tabii ki bu durum da reytinglerin bir hayli düşük gelmesine neden oluyor.

8. sezona Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç’in katılması ile başlayan programda ayrılanlar ise bir hayli fazla olmuştu. Çağlar Çorumlu, Emre Altuğ, Sinan Çalışkanoğlu ve Evrim Akın artık programda yer almayan isimler.

Eğlenceli skeçleri ile 8. sezona perşembe günleri başlayacakları duyurulan Güldür Güldür Show için daha sona Salı akşamları karar kılındı. Birkaç bölüm de salı akşamları yayınlanan program, dün itibariyle Çarşamba günleri yayınlanmaya başlandı.

Cuma, Perşembe, Salı ve son olarak da Çarşamba derken, izleyiciler artık hangi gün yeni bölümlerin yayınlandığını karıştırır oldu… Hal böyle olunca da reytinglerin düşük gelmesi çok da normal…

Show TV’nin planlama hatası olarak gözüken bu durum Güldür Güldür Show’a da izleyicilerine de zarar vermiş oldu.

Dün akşam program yeni bölümü ile yayınlandı ve 3’lü reyting oranı ile AB’de 10. sırada yer aldı.ABC1’di 18. sıraya kadar düşen program, totalde ise 3 reytingin bile altına inerek 20. sırada yer aldı. Güldür Güldür Show’un özetinin, yeni bölümden daha fazla izlendiği gerçeği ise yine şaşırtıcıydı…