Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral ve Kubilay Aka uyumunu izleyiciler beğendi ama Cam Tavanlar’a eleştiriler de başladı!

Bensu Soral ve Kubilay Aka uyumunu izleyiciler beğendi ama Cam Tavanlar’a eleştiriler de başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cam Tavanlar isimli Show TV dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam edecek olan diziden yansıyan kamera arkası görüntülerine yenileri ekleniyor. Dizinin setinden gelen görüntüler ekibin birbirine olan uyumunu gözler önüne seriyor.

Özellikle Kubilay Aka’nın sempatik halleri ve sürekli gülümsemesi kamera arkasına yansıyan önemli detaylardan birisi. Bensu Soral ise 4 yıl aradan sonra dizi setlerine dönüş yaptı ve güzelliği ile yine göz kamaştırıyor.

Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisini hayranlar beğendi. Aralarındaki uyumun da iyi olduğu görüşündeler. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise Soral’ın canlandırdığı Leyla karakterine tam olarak oturmadığı ve karakter ile tam olarak uyuşmadığı eleştirisini getirdi.

Kubilay Aka ise Çukur’daki 4 sezonluk Celasun performansından sonra Cem karakterine de çok yakıştı ve hemen adapte olmayı başardı. Cam Tavanlar dizisi, Meriç Acemi’nin kaleminden çıkan sürprizlerle dolu hikayesi ile dikkat çekiyor. İş yaşamında kadınların başından geçen eşitsizliklere vurgu yapan hikaye Bensu Soral için de hemcinslerinin hakkını savunmak bakımından anlamlı bir misyon oldu.

Dizinin çekimlerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin birbirleri ile etkileşiminin de gayet iyi olduğunu görüntülerden anlayabilirsiniz.