Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinin fotoğrafları bile bir başka!

Ada Masalı dizisinin fotoğrafları bile bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı isimli Star TV dizisi izleyicilerle buluşmak için adeta gün sayıyor. 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00’da ilk bölümü yayınlanacak olan diziden gelen görüntüler hayranları daha şimdiden mest etti. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan uyumuna bayılan dizi hayranları, ikilinin yüksek enerjisinden de çok olumlu etkilendi.

Ada Masalı dizisi Seferihisar Sığacık’ta çekiliyor. Dizinin çekim yapıldığı mekanların sıcaklığı ve görsel zenginliği de hikayenin gücü ile birleşince ortaya yaz aylarının en iddialı dizi projelerinden birisinin çıktığı görülüyor. Ada Masalı dizisinden şimdiye kadar yayınlanan fragmanlar ve paylaşılan fotoğraflar, yaz ekranının en özel yapımlarından birisinin geldiğini anlatıyor.

Alp Navruz, Ada Masalı dizisi yazlık bir yapım olarak değli, yaz ayında başlayan bir dizi olarak tarif etmiş ve kış sezonunda da iddialı şekilde yollarına devam edecekleri mesajını vermişti. Dizinin atmosferi ve hikayenin sıcaklığına bir de oyuncuların yüksek uyumu katılınca dizinin uzun süreli olma ihtimali iyice artıyor.

Ada Masalı dizisinin ilk bölümünden yansıyan fotoğraflar da büyük ilgi gördü. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflara izleyiciler ilgi gösterdi ve güzel yorumlar yaptı.

Yaz sezonuna damga vuracak yılın çifti Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’u bir araya getiren, tanıtımlarıyla şimdiden çok konuşulan ‘Ada Masalı’ için geri sayım başladı.

Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz dışında dizide; Özge Demirtel, Rami Narin, Cem Anıl Kenar ve Beril Pozam gibi isimler yer alıyor.

Diziden gelen görüntüler sımsıcak bir hikâyenin sinyallerini veriyor. Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star’da…