Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zeynep Tokuş, oyunculuğa geri dönüş yapacak mı?

Zeynep Tokuş, oyunculuğa geri dönüş yapacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1977 doğumlu olan Zeynep Tokuş, en çok da Kenan İmirazlıoğlu ile başrolünde yer aldığı Deli Yürek isimli dizide tanındı. Zeynep karakterine hayat veren oyuncu hem güzelliği hem de başarılı performansı ile çok ilgi görmüştü.

Vizontele Tuuba isimli akıllara yazılan filmin yanı sıra Çocuklar Duymasın gibi fenomen bir dizide kısa bir süre Meltem karakterine de hayat veren Zeynep Tokuş, 2009 yılında Ayrılık isimli dizide yer almış ve sonrasında da oyunculuktan uzakta kalmıştı. Oyuncu, 2021 yılında Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı Aşkın Kıymeti isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Son 11 yıldır sadece bu filmde yer alan Zeynep Tokuş, sosyal medyada ise sıklıkla paylaştığı yoga videoları ile dikkat çekiyor. Yoga eğitmenliği yapan oyuncu, yeniden setlere dönüş yapacak mı?

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Zeynep Tokuş”a oyunculuğa dönüp dönmeyeceği sorusu soruldu.Tokuş, “Emekli oldum. Ufak bir projede rol aldım, yoga eğitmeni rolünde, Aşkın Kıyafeti filminde. O kadar” diye konuştu.