Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten Gökçe Bahadır’a çok hoş Kulüp dizisi iltifatı!

Beren Saat’ten Gökçe Bahadır’a çok hoş Kulüp dizisi iltifatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat arkadaşları ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi… Esra Dermancıoğlu’nun da yer aldığı gecenin sonunda ise ünlü oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

10 yıl aradan sonra eşi Kenan Doğulu’nun kendisini sahnede dansa davet etmesi ve sergilediği figür ile magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu, iyi olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Beren Saat güzel tepkiler alan dans için şöyle konuştu: “Tamamen doğaçlama. Kenan ilk kez 10 sene sonra beni dansa davet etti. Öyle güzel bir geceydi. Cumhuriyet Bayramı idi, kutladık.”

Kulüp dizisi Netflix’te yayınlandı. 6 bölümlük ilk sezon büyük ilgi gördü. Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Matilda karakteri için ilk teklifin Beren Saat’e yapıldığı iddiası vardı. Oyuncuya bu konu soruldu.

Beren Saat, arkadaşı Gökçe Bahadır’a da iltifat ederek bu konuda şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz biz Maksim Gazinosu ile ilgili uzun süre hazırlanmıştı. O da çok haber oldu. Ama rol öyle bir rol değildi. O bambaşka bir projeydi. O kadar iyi olmuş ki, şahane olmuş. Gökçe’yi şahsen de tebrik ettim.”

Beren Saat, yeni bir projesi olmadığını da sözlerine ekledi. Ünlü oyuncu en son Netflix’te yayınlanan ve 3 sezon süren Atiye isimli projede başrolde yer aldı.